Uitnodiging themabijeenkomst

Bijlage: Uitnodiging themabijeenkomst Concessie Openbaar Vervoer Hilversum

Geachte Mevrouw/Mijnheer,

Alle Hilversummers moeten gebruik kunnen maken van goed openbaar vervoer. Onze ambitie is maatwerk. Om zo goed mogelijk inbreng voor de Concessie Openbaar Vervoer Gooi en Vechtstreek 2021-2031 te leveren, werken de gemeenten in de Gooi en Vechtstreek samen. Daarbij willen we ook graag bewoners en gebruikers actief betrekken en concrete ideeën en wensen bij hen ophalen. De gemeente Hilversum gaat daarom graag met u in gesprek over de Concessie Openbaar Vervoer Gooi en Vechtstreek 2021-2031. Nu is het moment om input te geven op het ontwerp Programma van Eisen dat de provincie Noord-Holland hiervoor gaat opstellen en waarop de gemeenten een zienswijze mogen indienen.

U kunt uw mening geven tijdens de themabijeenkomst op dinsdag 29 januari 2019 van 19.30-22.00 in de Burgerzaal van het Raadhuis van Hilversum. Inbreng kan tijdens de sessie worden gegeven, maar u kunt het ook schriftelijk voor de bijeenkomst indienen bij Bart van der Helm via: b.vanderhelm@hilversum.nl. Zo kunnen we de bijeenkomst goed voorbereiden.

U kunt zich voor de themabijeenkomst aanmelden via: communicatie@hilversum.nl

Met vriendelijke groet,

Bart van der Helm
Senior Beleidsadviseur Verkeer

Oude Enghweg 23
Postbus 9900, 1201 GM Hilversum
(035) 629 24 87

b.vanderhelm@hilversum.nl
www.hilversum.nl

Werkdagen: ma-di-do-vr

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *