Wegwerkzaamheden Diependaalselaan september 2018

Wegwerkzaamheden Diependaalselaan september 2018

3 september 2018 – 20 september 2018

 

Vanaf 3 september 2018 t/m 20 september vinden er nachtelijke wegwerkzaamheden plaats aan de Diependaalselaan. Na afloop van deze werkzaamheden ligt er nieuw (stiller) asfalt vanaf de A27 tot voorbij de tunnel op de Diependaaslelaan, en tot het Oostereind

Aangezien er met grote machinerie wordt gewerkt is het mogelijk dat deze werkzaamheden ’s nachts te horen zijn in de omgeving van de Bonairelaan en omstreken.

Planning

De werkzaamheden aan de Diependaalselaan vinden van 3 september t/m 20 september nachtelijk plaats, tussen 20:00 uur – 06:00. Iedere avond wordt er een gedeelte van de Diependaalselaan afgesloten, het verkeer wordt dan omgeleid via het Arenapark.

Van 17 september t/m 18 september 2018 en van 18 september t/m woensdag 19 september is de Diependaalselaan van 21:00 uur tot 05:30 uur volledig afgesloten, van de A27 tot de rotonde Utrechtseweg / Diependaalselaan en de rotonde  Oosteind/Soestdijkerstraatweg in beide rijrichtingen. Het verkeer wordt omgeleid met behulp van gele bebording. Tijdens deze werkzaamheden kunt u wel gebruik maken van de rotonde Oosteind/Soestdijkerstraatweg.

Werkzaamheden

Tijdens de bovenstaande afsluitingen wordt er gegraven, gefreesd, puin aangebracht, geasfalteerd, en worden er detectielussen in het asfalt aangebracht. Mogelijk zijn deze werkzaamheden te horen in de omgeving van de Bonairelaan en omstreken. Een onderdeel van de werkzaamheden die mogelijk te horen zijn in de omgeving, zijn de piepjes van achteruitrijdende machinerie. Deze piepjes zijn nodig om de veiligheid van de wegwerkers te kunnen waarborgen tijdens de werkzaamheden.

 

Tunnel Diependaalselaan

Naast de bovenstaande werkzaamheden wordt de tunnel Diependaalselaan geasfalteerd. Deze werkzaamheden vinden plaats gedurende 2 weekenden.

 

Weekend 1

Vrijdag 31 augustus 2018 – zondag 2 september 2018 08.00 – 23.00 uur

Tijdens weekendwerkzaamheden vinden er dag en nacht werkzaamheden plaats in de tunnel bij de Diependaalselaan. Op vrijdag wordt het oude asfalt weg gefreesd, op zaterdag worden er goottegels aangebracht, en op zondag wordt asfalt aangebracht met voegen en detectielussen.

 

Weekend 2

Vrijdag 7 september 2018 – zondag 9 september 2018 08.00 – 23.00 uur

Tijdens weekendwerkzaamheden vinden er dag en nacht werkzaamheden plaats in de tunnel bij de Diependaalselaan. Op vrijdag wordt het oude asfalt weg gefreesd, op zaterdag worden er goottegels aangebracht, en op zondag wordt asfalt aangebracht met voegen en detectielussen.

Dit bericht is geplaatst in Mededeling, verkeer en omgeving. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Wegwerkzaamheden Diependaalselaan september 2018

  1. Bert Thomassen schreef:

    Het zou plezierig zijn als men ook het Oostereind aan beide zijden van stil asfalt voorziet.
    Immers aan het Oostereind staan huizen die verkeerslast ondervinden
    Aan de Diependaalselaan tot de rotonde Utrechtseweg staan geen huizen dus daar wordt geen verkeerslast door bewoners ondervonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *