toegangsweg Tergooi 11 t/m 22 september gesloten

Graag informeer ik u namens Bert Jan Grevink dat van 11 tot en met 22 september de toegangsweg naar Tergooi vanaf de Soestdijkerstraatweg (ook wel bekend als spoedweg of tussenweg) gesloten is voor alle verkeer in verband met wegwerkzaamheden. Het verkeer wordt door middel van gele borden omgeleid. In die periode wordt de definitieve aansluiting op de Soestdijkerstraatweg gerealiseerd. Hiermee worden de werkzaamheden aan het kruispunt met de Soestdijkerstraatweg afgerond en kan na afloop van deze werkzaamheden de gehele kruising worden vrijgegeven (ook de al langere tijd afgezette linksafstrook op de Soestdijkerstraatweg). De aanleg van deze definitieve aansluiting zorgt voor een veilige ontsluiting van de locatie van Tergooi.

Tevens wordt in oktober / november 2017 de nieuwe fietsen- en golfkarrenstalling gerealiseerd ten noordoosten van het bestaande ziekenhuis. Deze nieuwe stalling wordt gebruikt voor het stallen van fietsen door personeel van Tergooi. Tevens is deze stalling bedoeld voor golfkarren. De golfkarren zet Tergooi in als nieuwe transportservice aan minder valide pati├źnten en bezoekers op het terrein van Tergooi.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Lucielle Praktiek
communicatieadviseur
Communicatie en Voorlichting
T 088 753 14 20
lpraktiek@tergooi.nl
www.tergooi.nl

Dit bericht is geplaatst in Mededeling, verkeer en omgeving. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *