Bomenkap: overleg met Tergooi

Beste allen,

In vervolg op onderstaande e-mail wisseling en de bijeenkomst van 11 september jl. met Tergooi het volgende.

Op 14 en 30 september hebben Aris en ik nog weer overleg gehad met Tergooi en de gemeente; zie bijgaand verslag met de daarbij behorende tekening van de beoogde kap.

bezwaar-d-d-05-10-2016-tegen-bouw-kap-noodweg-merem_

brf-aan-gemeente-hilversum-05-10-2016-inz-actualisering-plan-moninkenberg

overleg-tergooi-14-sept-2016-30-september-2016

tekening-d-d-30-09-2016-inz-kap-bomen-tergooi

Dit overleg heeft ons aanleiding gegeven een brief te sturen naar de gemeente ten einde duidelijkheid te krijgen over de financiering, de uiteindelijk omvang van de bouw en een toezegging dat er niet eerder gekapt wordt dan dat de plannen concreet zijn. Daarnaast hebben wij ter bewaring van rechten bezwaar gemaakt tegen de aanvraag om een omgevingsvergunning door Merem. Ik volsta in 1e instantie door te verwijzen naar bijgaande brieven.

Zoals jullie in het verslag kunnen lezen, zal Tergooi op 10 oktober as. beginnen met het uitzetten van paaltjes i.v.m. met de kap van de bomen. Ik stel voor het verslag en de tekening op de website te plaatsen.

Mochten jullie nog vragen of opmerkingen hebben, bel of e-mail dan even.

Met vriendelijke groet,

Mr. Paul-P.A. Weil

Dit bericht is geplaatst in verkeer en omgeving. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Bomenkap: overleg met Tergooi

  1. milo bakker schreef:

    Voor degene die ook een beneveld gevoel hebben overgehouden aan de presentatie bij laatste ziekenhuisborrel, alsof alles reeds een formaliteit is en bovenstaand schrijven nog niet heeft doorgenomen, aub doen! Dank voor alle tijd die hier in zit en ronduit indrukwekkend geschreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *