Buurtgesprek Hilversum ZuidOost

Hallo Buurtgenoten,

Zie bijlage

Voor onderstaande bijeenkomst (ook via bijgevoegde flyer) zou ik jullie graag willen uitnodigen. Het zou kunnen dat jullie komende dagen ook een brief ontvangen, maar dan ben je al eerder op de hoogte. Voor Hilversum ZuidOost betekend dat de bijeenkomst is dinsdag 28 juni om 19:00 uur in Gooiers Erf.

Onderstaande de tekst die ik heb van de website: http://www.hilversum.nl/Inwoners/Nieuwspagina/Nieuws/Bestuurskrachtonderzoek_en_Buurtgesprekken

Aanmelden kan via deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/buurten

Hilversum denkt na over haar toekomstige rol in de regio.

Bestuurskrachtonderzoek

Deze zomer vindt een Bestuurskrachtonderzoek plaats in bijna de gehele Gooi en Vechtstreek. Dit onderzoek meet het functioneren van regionale gemeenten op een aantal wettelijke taken, regionale opgaven en lokale ambities. Het onderzoek wordt gedaan in opdracht van de provincie Noord Holland door een onafhankelijk onderzoeksbureau.

Buurtgesprekken

Het Bestuurskrachtonderzoek meet of de gemeente haar taken goed uitvoert. In de buurtgesprekken vragen wij hetzelfde aan onze bewoners. Wat gaat er goed in de buurt, wat kan er beter, wat moet de gemeente daarvoor doen en wat dragen buurtbewoners zelf bij aan een sterke buurt. Wij vinden sterke buurten belangrijk voor de toekomst van de stad. Samen met u en andere buurtbewoners gaan wij aan de slag met de resultaten uit de buurtgesprekken.

De buurtgesprekken vinden plaats in 8 buurten en starten op zaterdag 25 juni aanstaande. Tevens wordt een bijeenkomst met ondernemers en een bijeenkomst met maatschappelijke organisaties georganiseerd. Eind september verwachten wij de resultaten van alle bijeenkomsten.

Via loting zijn ook buurtbewoners geselecteerd en krijgen een uitnodigingsbrief thuis gestuurd.

Ik hoop jullie daar te zien.

Met vriendelijke groeten,

Martijn van Ligten

Buurtcoordinator

aanwezig van maandag t/m donderdag

Gemeente Hilversum team Samenleving

Oude Enghweg 23, 1217 JB Hilversum
Postbus 9900, 1201 GM Hilversum
Telefoon: (035) 629 2518

Dit bericht is geplaatst in Mededeling. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Buurtgesprek Hilversum ZuidOost

  1. Tigelaar schreef:

    Graag een verandering aan de rotonde boven de Amaliatunnel.
    Te veel autos nemen de bocht vanuit het Oostereind naar Baarn veel te hard en kunnen of willen niet stoppen voor de fietsers en voetgangers die vanuit de Curacaolaan aankomen.
    Dringend advies om hier nu iets aan te doen, voordat er ongelukken gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *