‘GNR stelt aanleg Natuurverbinding Hoorneboeg minimaal een jaar uit’

Artikel Gooi&Eemlander

“GNR stelt aanleg Natuurverbinding Hoorneboeg minimaal een jaar uit

HILVERSUM – De aanleg van de Natuurverbinding Hoorneboeg is met minimaal een jaar uitgesteld. Dat heeft het dagelijks bestuur van het Goois Natuurreservaat donderdag besloten, vanwege de grote kritiek op het plan. Daarmee neemt het bestuur de toezegging over, die interim-voorzitter Karen Heerschop afgelopen zaterdag bij de opening van de Natuurbrug Hoorneboeg al deed aan de tegenstanders van het plan Hoorneboeg”

Meer info:
PERSBERICHT Pas op de plaats voor Plan Natuurverbinding Hoorneboeg

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *